962.720

De angst dat de mafia meer en meer zal integreren in de Nederlandse bovenwereld. Dat dit zich vanuit Italie waar dit al bijna volledig heeft plaatsgevonden naar ons zal uitbreiden is ongegrond.
We hebben in Nederland al onze eigen capo in de vorm van ene Gerard Kleisterlee.

Deze "armlastige" heer met witte boorden die slechts een minimaal salaris van 1,1 miljoen euro verdient, waarmee is uitgedrukt dat hij een vier keer zo slecht karakter heeft dan J.P. Balkenende ( de zgn. Balkenende-norm ) kreeg in 2009 een extraatje van de in de titel genoemde omvang, als vermeld in de NRC-Next van heden.

Als reden wordt genoemd dat zijn prestatie iets boven de gestelde doelen zijn uitgekomen in dat jaar. En als dat het geval is is de bonus hoger dan de 80% die hij normaal krijgt als hij gewoon op tijd op kantoor komt en geen alcohol gebruikt tijdens de werkuren.

Er ligt een roofstaat aan de zee, tussen Oost-Friesland en de Schelde.

Aan u Beatrix van Oranje vraag ik of het uw koninklijke wil is dat 16 miljoen nederlanders worden uitgezogen in uw naam.

(vrij naar E.D. Dekker)

This entry was posted in Volkskrant and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to 962.720

  1. babbelegoegje says:

    Avatar van babbelegoegje
    Simen, de koningin is onschendbaar, dus vraag dat meteen maar aan Balkenende. Het volk kiest ervoor en iedere koningin krijgt de regering, die het volk verdient.

    Ach, die arme Beatrix heeft ook al genoeg te stellen met haar zoon, Willem 4. Is ze net lekker zelf op vakantie, moet ze weer terug komen om aan wat formaliteiten te voldoen. En nu begint het volk ook nog te zeuren, dat ze de onderhoudsbeurt van hun vakantiebootje, "de groene draack", kosten 326.000 euro, zelf zou moeten betalen. Ja, 326 000 euro, je moet maar denken, hoe duurder het bootje, hoe hoger de onderhoudskosten.Op mijn beurt zou ik zeggen, voor dat bedrag kun je een leuk nieuw bootje kopen, maar ja, het is toch goed, dat je nu weer mensen aan het werk helpt. Maar verder wast ze haar handen in onschuld, hoor, evenals God en Allah. De misdaden en moorden, die in hun naam worden gepleegd, worden ook niet door hen ondersteund, meen ik te mogen geloven van weer andere imams en dominees. En zeg nou zelf, als god of Allah een mens schaapt en ziet dat het goed is, hoeven wij ze toch niet meer te besnijden?
    Maar alles zal zich oplossen, als Wilders en zijn kornuiten in de regering komen. Op naar kabinet Balkenende 5. En het is zo simpel, de hoofddoekjes verbieden, zo los je alles op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *